Alte optiuni

Ai nevoie de expertiza ?

Dragi potențiali clienți,

Suntem încântați să vă anunțăm că oferim expertiză gratuită pentru orice ansamblu de containere sau container pe care doriti sa-l achizitionati. Cu o echipă dedicată de specialiști experimentați în domeniul constructiilor de containere, suntem aici pentru a vă oferi sfaturi și soluții personalizate.

Afișez toate cele 6 rezultate

+210 NUANȚE

FĂ-L INDIVIDUAL.

Ne bazăm pe gama de culori a paletei de culori RAL CLASSIC. Pe lângă cele trei culori standard, puteți alege opțional între o mare varietate de culori.
CONTAINERE MODULARE DE LOCUIT

Construcția panourilor reprezintă cea mai simplă formă a modulelor noastre spațiale. Acest produs este caracterizat în special de cadru de construcție vizibil. Cu toate acestea, există chiar și aici posibilitatea de a “îmbrăcacadru. Testează mai jos diferitele materiale.

Te rog să ai în vedere că acestea sunt doar câteva exemple. Există o gamă și mai largă de culori și materiale în funcție de buget și cerințele clienților. Culorile pot să nu fie foarte precise datorită afișajului.

Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior
Containere cu finisaje interior

TIPURI DE PERETE CONTAINER MODULAR

NIVELE DE ECHIPARE

perete pur container

STANDARD

40 – 120mm grosime perete :

 • Panou izolator PUR 40-120mm
 • Instalatie ascunsa prin canalet
 • Suprafata neteda, cutata, micro-nervurata, lisa.
perete pur container

STANDARD+

60,5 – 132,5mm grosime perete :

 • Panou izolator PUR 40-120mm
 • Instalatie ascunsa prin canalet.
 • Placa gips-carton 12,5mm
perete pur container

PREMIUM

128 – 207mm grosime perete :

 • Panou izolator PUR 40-120mm
 • Instalatie ascunsa prin perete
 • Placa gips-carton 12,5mm
 • Nivel de instalare de 75mm realizat din profile pentru gips-carton.
 • Vata minerala de 100mm

TIPURI DE TAVANE CONTAINER MODULAR

NIVELE DE ECHIPARE

tavan container

01 STANDARD

40 – 100mm grosime tavan :

 • Tabla faltuita de 0,5mm
 • EPS sau vata minerale de 100mm
 • Panou PUR cu grosime in intervalul 40-100mm
 • Suprafata neteda sau cutata.
tavan container

02 PREMIUM

52,5 – 112,5mm grosime tavan :

 • Tabla faltuita de 0,5mm
 • EPS sau vata minerale de 100mm
 • Panou PUR cu grosime in intervalul 40-100mm
 • Placa gip-carton 12,5mm

Trimiteți acum o solicitare de ofertă pentru  proiectul dvs !

Indiferent dacă doriți să utilizați containerele modulare DMT MODULAR ca spațiu de lucru, zonă de recreere sau birou de șantier, echipa noastră vă va sprijini de la solicitare până la finalizarea proiectului. Cu peste 27 de ani de experiență în industria containerelor, suntem aici să vă ajutăm să vă transformați ideile în realitate. Trimiteți o cerere de ofertă fără angajament chiar acum și descoperiți cum putem colabora pentru a realiza proiectul dumneavoastră!

TIPURI DE OBIECTE SANITARE PENTRU CONTAINERUL SANITAR

NIVELE DE ECHIPARE

Obiecte sanire DMT-MODULAR (3)
LAVOAR.

Lovoarele noastre, cu design ergonomic și dotate cu tehnologie avansată, aduc o notă de eleganță și funcționalitate. Concepute pentru a asigura o experiență igienică și plăcută, aceste lovoare redefinește standardele în materie de toalete publice.

Prin această inovație, dorim să transmitem un mesaj puternic: că siguranța și confortul pot merge mână în mână în societatea noastră modernă. Cu aceste containere sanitare echipate cu lovoare, ne angajăm să aducem o schimbare pozitivă și să transformăm spațiile publice în locuri care să ofere nu doar utilitate, ci și o experiență plăcută și memorabilă.

Obiecte sanire DMT-MODULAR (4)

VAS WC.

În exemplul călătoriei noastre spre un mediu mai igienic și mai avansat, suntem entuziasmați să vă prezentăm o inovație care redefinește standardele: exemplul containerele WC moderne și tehnologice, create pentru a aduce un plus de confort și rafinament în exemplul experiența dvs. zilnică.

Dotate cu cele mai recente tehnologii în materie de igienă și confort, aceste exemplul WC-uri nu sunt doar spații funcționale, ci și adevărate opere de artă în designul lor ergonomic și estetic. Fiecare exemplu detaliu a fost gândit pentru a vă oferi o experiență unică și relaxantă în exemplul timpul folosirii.

Obiecte sanire DMT-MODULAR (1)

CABINA DE DUS.

În exemplul călătoriei noastre spre un mediu mai reconfortant și mai avansat, suntem entuziasmați să vă prezentăm o inovație care aduce o nouă dimensiune confortului: exemplul containere de duș/cabine de duș moderne și tehnologice, create pentru a transforma exemplul experiența dvs. de igienă și relaxare.

Dotate cu cele mai recente tehnologii în materie de dușuri, aceste exemplu containere nu sunt doar spații funcționale, ci și adevărate oaze de răsfăț în designul lor ergonomic și estetic. Fiecare exemplu detaliu a fost gândit pentru a vă oferi o experiență unică și reconfortantă în exemplul timpului petrecut sub duș.

Obiecte sanire DMT-MODULAR (1)

PISOAR.

În exemplul călătoriei noastre către un mediu mai eficient și mai modern, suntem încântați să vă prezentăm o inovație care aduce confort și funcționalitate în spațiul public: exemplul pisoarelor tehnologice și moderne, create pentru a transforma exemplul experiența dvs. de igienă.

Dotate cu tehnologii avansate pentru economisirea apei și menținerea igienei, aceste exemplu pisoare nu sunt doar elemente funcționale, ci și exemple de eficiență în designul lor ergonomic și estetic. Fiecare exemplu detaliu a fost gândit pentru a vă oferi o experiență exemplară în exemplul timpului petrecut în spațiul dedicat igienei.

image 115

BOILER.

Acest sistem de încălzire eficient și fiabil vă oferă nu doar comoditate, ci și posibilitatea de a vă bucura de servicii sanitare moderne și igienice chiar și în cele mai exigente condiții. Cu un boiler de 80 de litri, vă asigurăm că aveți suficientă apă caldă pentru a vă satisface nevoile, indiferent de cât de intens este utilizat containerul.

Avantajele includ nu doar confortul de a avea întotdeauna apă caldă la îndemână, ci și economisirea de energie, datorită tehnologiei avansate de încălzire. Astfel, vă oferim nu doar un spațiu igienic, ci și un mediu în care beneficiile confortului modern se îmbină perfect cu eficiența energetică.

Group 116

PARDOSEA.

Pardoseala din tablă striată este o opțiune robustă, cu o textură antiderapantă, ceea ce o face ideală pentru spații care necesită o rezistență sporită la uzură și o aderență sigură. Aceasta este o alegere excelentă pentru zonele cu trafic intens și pentru condiții variate de utilizare, aducând durabilitate și stabilitate în fiecare colț al containerului.

Pe de altă parte, linoleumul de trafic intens adaugă un element de eleganță și confort spațiului. Această opțiune oferă o suprafață ușor de curățat, durabilă și estetică, fiind potrivită pentru spații în care se pune accent pe aspectul vizual și pe confortul utilizatorilor.