dmt-modular

Locatie : Galati

Date de contact :

Luni - Vineri : 08:00 - 17:00

office@dmt-modular.ro
(+40) 757 713 757

(+40) 758 882 611

Contact

Blank Form (#3)

S.C. DMT MODULAR MANUFACTURER S.R.L. este o companie cu o experiență remarcabilă în domeniul fabricării de containere, avându-și originea înființată în anul 1997. Cu o prezență solidă pe piața industrială, această firmă și-a câștigat o reputație de încredere și profesionalism în producția și furnizarea de containere de înaltă calitate.

Cu sediul central în Galati, S.C. DMT MODULAR MANUFACTURER S.R.L. se distinge prin abilitatea sa de a oferi soluții modulare inovatoare și personalizate, adaptate nevoilor variate ale clienților. Specializată în confectionarea de containere, compania acoperă o gamă diversă de produse, inclusiv containere de depozitare, containere de transport, containere modulare pentru birouri sau spații rezidențiale temporare.

Echipa de profesioniști dedicată din cadrul S.C. DMT MODULAR MANUFACTURER S.R.L. aduce o expertiză vastă în proiectarea și fabricarea containerelelor, asigurându-se că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Utilizând tehnologii de ultimă generație și materiale durabile, compania se angajează să ofere soluții durabile și eficiente pentru clienții săi.

Pe parcursul celor peste două decenii de activitate, S.C. DMT MODULAR MANUFACTURER S.R.L. a dezvoltat parteneriate solide cu clienții săi, indiferent de industria în care aceștia activează. Flexibilitatea, inovația și angajamentul pentru excelență definesc această companie, iar aceste valori sunt reflectate în fiecare produs livrat.

Cu un portofoliu diversificat și cu atenție la detalii, S.C. DMT MODULAR MANUFACTURER S.R.L. continuă să fie lider în domeniul producției de containere, contribuind la dezvoltarea infrastructurii și a proiectelor în diverse sectoare industriale.